OVER ONS

Welkom op de vernieuwde website van Autoschadeherstel Cornet. Middels deze website willen we aan u onze werkzaamheden presenteren. Via de website kunt u online een schademelding doen.

'Een ongeluk zit in een klein hoekje' is een waar gezegde. Als u schade aan uw auto heeft is dat al vervelend genoeg en wilt u daar zo weinig mogelijk van merken. Autoschadeherstelbedrijf Cornet-Veen kan de schade niet alleen snel en vakkundig herstellen, maar ook alle werkzaamheden omtrent de schade-afwikkeling voor u verzorgen.

Een telefoontje is voldoende om de zorg aan ons over te dragen. Ons bedrijf beschikt over een eigen transport- en ophaaldienst waardoor wij u 24 uur per dag van dienst kunnen zijn. Desgewenst halen wij de wagen voor u op en zorgen vervolgens voor de administratieve afwikkeling rondom de schade.

NIEUWE PRODUCTNORM VOOR AUTOSCHADEHERSTEL

Wij bieden u de nieuwe nieuwe productnorm voor autoschadeherstel: Focwa Totaal Schadeherstel. Totaal Schadeherstel is het kwaliteitszorgsysteem dat in tegenstelling tot andere kwaliteitssystemen expliciet de reparatiekwaliteit borgt. Daarnaast heeft Focwa Totaal Schadeherstel als doel de gebruiksveiligheid van het herstelde voertuig voor inzittenden en omstanders te waarborgen.

SCHADE?

Schade? Onze leenauto staat direct voor u klaar. Tijdens de reparatieperiode kunt u van onze leenauto gebruik maken.

Heeft u een schade of wilt u meer informatie over de werkzaamheden die we uitvoeren? Bekijk onze website en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Schade melden
MELD SCHADE

Schade melden

  Algemene gegevens

  Auto gegevens

  Auto gegevens

  Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

  TelefonischPer e-mail

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  HEEFT U SCHADE AAN UW MOTORVOERTUIG?

  EEN TELEFOONTJE IS VOLDOENDE OM DE ZORG AAN ONS OVER TE DRAGEN.